ENGLISH

F i n n _ O l a v _ O l s e n
Alt jeg ikke vet, ikke kan eller ikke har gjort er det jeg finner interessant. Derfor er det jeg holder på med ting som barnesirkus og jordomseiling.

Av skolegang har jeg niårig grunnskole. Ett år på Fredly Folkehøgskole, med fagene: Forming Båt (plastbåtstøping) og EDB. Så har jeg GK Tegning Form og Farge fra KVT på Heimdal. Så har jeg GK og VK1 Teknisk Tegning (bygg og maskintegning) fra Asphaugen VGS i Bodø. Fullført førstegangstjenesten i KA med 2 ukers radar/plotterkurs. Så har jeg VK1 og VK2 i Visuell Kommunikasjon fra Solhaugen VGS i Narvik. Nå holder jeg på med å ta kystskippereksamen.

Sirkus er en grei samlebetegnelse for å beskrive hobbyene mine. Jeg ble bitt av sirkusloppa under et besøk i Sveits i 1992. I 1998 var jeg lei av å være sirkusgal alene og startet barnesirkusgruppa Sirkus Utrøst. Så idag er Røst kjent for tre ting: fisk, fugleliv og sirkus. Men holder man på for lenge med en ting går man lei, så nå tar jeg en liten seilbåtferie.
”Är ni spontan och crazy, och så där ?” Nei. Men jeg forsøker så godt jeg kan. Født naken og tannløs 09.06.72 i Trondheim. En tusenkunstner til tusen som ikke kan noen ting særlig godt. Gjør litt av alt og ingenting så lenge at jeg går lei. ”Alt skal prøves” står det i Bibelen, og jeg er mere redd for ikke å ha levd enn for å dø.
Mitt daglige virke har jeg i familiebedriften Kårøy Rorbucamping, som jeg nå etterhvert blir nødt til å overta. Det kommer til å bli en stor utfordring. Hva det er jeg egentlig gjør i bedriften er lett å beskrive: ALT! I tillegg til å drive reiselivsbedrift har jeg
Kårøya og Kårøy Rorbucamping på Røst.
Selv vil jeg beskrive meg selv som: stille, sjenert, beskjeden, nysgjerig, ærlig og dødsens kjedelig. Siden jeg da synes jeg er så kjedelig i mitt eget selskap prøver jeg å gjøre mest mulig som ikke er kjedelig. Alt jeg vet, kan og har gjort er uinteressant.
Musikkskolen der jeg dyrker hobbyen min som er barnesirkuset Sirkus Utrøst.
Sponsorer:
Samarbeidspartnere
Bidragsytere
Hjemmehavn
RØST
Gjestebok
Reiserute
Prosjektet
Bilder
Kontakt oss
Linker
Båten
Media om oss
Sponsorer
Om oss