ENGLISH

Røst 02.08.2006
Ekstra moro var det å se hvilken oppmerksomhet vi vakte på marinaen, alle skulle bort og slå av en prat om båten og turen vår. Og jammen var ikke nabobåten vår en Hero 107! Så selv om disse båtene gikk ut av produksjon for over 20 år siden, er de fortsatt populære, og du finner en i nesten hver en vik nedover kysten.

Med en stor takk til gutta fra Jakhelln Båt AS og Bokstavfabrikken AS for helproff og tålmodig hjelp!

Sponsorer:
Samarbeidspartnere
Bidragsytere
HELPROFFT: Slik så S/Y Underveis ut etter at gutta på Bokstavfabrikken AS var ferdige med å montere skipsnavnet, registreringsnummeret og logoen vår på skipssiden. Helprofft og meget dekorativt, er tilbakemeldingene vi har fått på jobben de har gjort.
Vi er nå i innspurten av forberedelsene til turen vår, og det er mye å gjøre. Vi føler at vi er fint i rute, men dagene blir lett for korte. I helga seilte vi til Bodø, og fikk tatt båten opp i de topp moderne fasilitetene hos Jakhelln Båt AS på fredag ettermiddag. Der fikk vi også kjøpt alt vi trengte av båtpussemidler og duppeditter, til meget gode priser. Så stod bunnsmøring, rubbing og polering på programmet, samtidig som skroget skulle etterses og sjekkes. Vi konstaterte med stor fornøyelse at ikke bare var damen vår hel og fin under, men det hadde grodd minimalt på det halvannet året hun hadde vært i vannet. Men overvannsskroget var overmodent for vask og voks, og etter mye svetting, vandring i stiger og gnikking og rubbing, ble hun atter som ny igjen.
VAKKER: S/Y Underveis ble som ny etter ei helg i marinaen til Jakhelln Båt AS i Bodø. Vi tok henne opp på fredag, og satte ut på søndag. Nydelig vær gjorde at vi fikk gjort alt vi skulle.
Fredag kveld kom Bjarte fra Bokstavfabrikken AS med logoer til båten og prosjektet vårt. De var hele fire meter lange, så vi så for oss et større arbeide med å montere dem og få dem til å sitte. Men nei da, i løpet av noen ettermiddagstimer var jobben gjort, og vi kunne virkelig begynne å se hvordan skuta ville ta seg ut. Så bra ble resultatet, at Bokstavfabrikken AS bestemte seg for å gjøre jobben gratis, mot at vi monterte logoene deres på skutesiden også. Og det gjorde vi selvsagt med glede. Prosjektet vårt ble levende i løpet av den helga i Bodø.
KVIKK SVARTFARGE: Undervannsskroget så mye bedre ut enn vi hadde trodd etter halvannet år i vannet. Her smører Finn Olav på ny bunnsmørning.
BODØ: S/Y Underveis har vært i Bodø for å bli bunnsmurt, pusset, polert, og få montert logoer og registreringsnummer. Sol og stilla preget helga, ved siden av svette og hardt arbeide.
S/Y Underveis på land
Om oss
Sponsorer
Media om oss
Båten
Linker
Kontakt oss
Bilder
Prosjektet
Reiserute
Gjestebok