ENGLISH

Røst 17.08.2006
Siden vi la ut nettsidene våre 3. januar i år, har vi hatt eventyrlig besøk. Hele 42.000 unike brukere fra hele verden har åpnet 223.000 sider hos oss. Mange av disse har sendt oss mail med invitasjoner, tips og lykkeønskninger. En respons vi knapt kunne ha drømt om. Vi håper at dere fortsatt vil følge med oss på vår ferd jorda rundt.

Med vennlig seilerhilsen


Finni og Rune

Sponsorer:
Samarbeidspartnere
Bidragsytere
AVREISE: Nå har tiden kommet, og søndag setter S/Y Underveis seil mot det ukjente. Kursen går nedover Norgeskysten, med første stopp på Smøla. (Foto: Jan Erik Wessel)
Vi har i all beskjedenhet laget et kort program for søndagen, og håper at så mange som mulig vil møte opp for å ønske oss lykke til på turen.
KLARE: - Vi har grunnet mye de siste ukene, og føler oss mentalt og praktisk klare for å dra ut på de syv hav nå, sier f.v. Finn Olav og Rune
Når man har planlagt noe så lenge som vi har gjort nå, gjør man seg mange tanker i det avreisen nærmer seg. Er vi godt nok forberedte? Er det noe vi ikke har tenkt på? Vi har forsøkt å spørre oss selv om disse tingene mange ganger. Og svaret vi får er ja. Så langt vi kan se har vi tatt høyde for alle mulige situasjoner vi kan komme på, båten er rustet opp til en fullblods havseiler, og vi er mentalt klare. Nå har tiden kommet for å la det briste eller bære. En drøm er i ferd med å bli virkelighet.
RØST: Førstkommende søndag klokka 18 starter S/Y Underveis sin reise jorden rundt! Seks år med drømming og planlegging er dermed over, og nå er det på tide å skifte fokus over til de utfordringene vi kommer til å møte på de syv hav.
Avreise søndag 20. august!

Om oss
Sponsorer
Media om oss
Båten
Linker
Kontakt oss
Bilder
Prosjektet
Reiserute
Gjestebok