ENGLISH

Bergen 18.09.2006
I tillegg har vi vært veldig sosiale, tatt farvel med masse venner og bekjente og ellers kost oss i det fantastiske høstværet som har vært i Bergen de siste to ukene! Det har vært varmerekorder og masse sol. Vi har grillet og kost oss.

Men nå er vi veldig utålmodige etter å komme oss videre, og vi skal bare opp til Sjøfartsdirektoratet og hente noen sertifikater til båten, så er vi klare til å sette kursen mot Shetland.

Sponsorer:
Samarbeidspartnere
Bidragsytere
GOLIAT: Vi så ut en ettermiddag, og så at hurtigruten Nordkapp lå ved kai i småbåthavna. Hvordan de hadde klart å manøvrere inn i skogen av lystfartøyer er for oss et mysterium. Vi myste vantro mot kolossen, og var glade vi lå på andre siden av piren. Men Nordkapp lå godt den, og var et vakkert syn om kvelden, med vimpler og lys på.
Bergen er litt spesielt for oss, fordi det er den siste norske havna vi besøker på over tre år. Nå er det utlandet som står for døren, og jordomseilingen vår kan virkelig ta til. Vi er allerede over en uke forsinket. Dette har mange årsaker, men vi har brukt tiden veldig godt. I Bergen har vi installert SSB-radio, satelittelefon, ny komfyr, ny Windex, dekkslys, overhalt hele gassanlegget og fått gjort unna mange store og små byråkratiske gjøremål. Blant annet har Finn Olav tatt radiokurs for SSB og Rune har tatt VHF-sertifikatet hos Telenor Maritim Radio.
GRILLFEST: Vi har vært veldig sosiale i Bergen, og her er det Rebekka Fugelli (6) som er på grillbesøk med familien sin. Tørrfisken falt ikke helt i smak, men var moro å leke med!
BERGEN: Vårt opphold i Bergen ble noe forlenget på grunn av diverse gjøremål som trakk ut i tid. Men vi er ved godt mot, og ser fram til å sette over Nordsjøen allerede i dag mandag, dersom alt klaffer for oss.
Travle dager i Bergen
Om oss
Sponsorer
Media om oss
Båten
Linker
Kontakt oss
Bilder
Prosjektet
Reiserute
Gjestebok