ENGLISH

Sponsorer:
Samarbeidspartnere
Bidragsytere
HØYT HENGER DE: Finn Olav har fått seg mange turer i riggen den siste uka, og det blir nok flere. Nytt forstag og ny windex er blant annet montert.
De siste to ukene har vi reparert Underveis i rekordfart, og lista var lang: Blant annet har vi fått nytt storseil, ny propell, nytt forstag, lazyjacks, tusenbein, reparert genoaen, festet en del ting som var løse og tørket og vasket ut absolutt hele båten. Bare det siste tok flere dager. I den forbindelse er det mange vi vil takke, spesielt ærverdige Seilmaker Iversen her i Bergen, som sydde og reparerte seilene våre på rekordtid! Maken til service og fokus på problemløsning skal man lete lenge etter. De anbefales på det varmeste.
BERGEN: Nå er vi klare for avreise igjen, og venter bare på at et lavtrykk over Shetland skal forsvinne og gi oss klar bane.
Vi venter på været
TENNA PÅ TØRK: Det meste ombord var vått etter seilasen, og vi måtte tømme båten helt for utstyr, vaske og tørke alt ombord. En jobb som tok flere dager.
Vi har fått veldig mye oppmerksomhet i media, og minst hundre mennesker har vært nedom kaien og sett på båten vår, gitt oss oppmuntrende klapp på ryggen og omsorg. Det setter vi veldig stor pris på. Mens vi venter på avreise, koser vi oss ombord, ser film, besøker venner og finner tilbake til den gode følelsen, den som etter hvert skal ta oss jorda rundt.
Bergen 06.10.2006

Men nå er vi atter klare igjen, og venter bare på været. Høststormene har satt inn i Nordsjøen, og lavtrykkene har ligget i kø. Men ifølge værmeldingene skal det åpne seg et vindu på tirsdag formiddag, og vi satser på å sette avgårde da. Vi tar det heller litt piano denne gangen, enn å få oss en slik omgang som vi fikk sist. Og Bergen er jo en veldig bra by å være i!

GOD TØRK: Vi var i godt selskap når vi skulle tørke utstyr, og okkuperte det meste av gjestekaia en hel dag. Sagnomsuste Shetlands-Larsen skuet rolig ned på oss fra sin høye post. Hvem vet vel bedre enn ham hvor hard turen over Nordsjøen kan være?
Om oss
Sponsorer
Media om oss
Båten
Linker
Kontakt oss
Bilder
Prosjektet
Reiserute
Gjestebok