ENGLISH

1. januar inviterte vi våre foreldre til skipslunsj ombord i S/Y Underveis. Både for å vise fram skjønnheten, kose oss, og for å få gjort oss mer kjent med henne. Hvor ting er, hvordan byssa og alt fungerer. Vi lå trygt ved kai, men hadde full lanterneføring og oljelamper hengende i cockpit og i targabøylen, liksom for å klamre oss til julen som ubønnhørlig gikk mot slutten. På menyen sto gryterett, brød og Finn Olavs himmelske salat med kiwi og alskens godsaker i. Vi har overtatt et juletre fra en forlengst avdød onkel, som nå skal gjøre nytten underveis.

Rart å tenke på at vi feirer neste jul i Brasil. Det første venneparet har alt meldt sin interesse for å komme på besøk! Det blir en annerledes jul. Og snille som vi alle hadde vært i det gamle året, kom selvsagt nissen på besøk mens Rune uheldigvis var ute en tur, så han gikk glipp av det. Jaja, sånn er livet. Bedre lykke til neste år! Skuta lå stolt og stødig ved kai, og værgudene viste seg fra sin beste side. Det var kaldt, men stille, og den stjerneklare polarnatten overmannet snart lysstripen i horisonten i sørvest. Så der satt vi alle sammen og bare nøt maten og det nye året, som skal bli så spennende og annerledes. Et fredelig og godt nytt år ønskes til alle kjente og ukjente fra oss på S/Y Underveis!

NYTTÅRSHYGGE: Lunsjen smakte kjempegodt, og stemningen ombord var upåklagelig. Eberspachern sørget for varmen under dekk og vi for maten.
Nyttårslunsj ombord
Røst 07.01.2006
Sponsorer:
Samarbeidspartnere
Bidragsytere
Om oss
Sponsorer
Media om oss
Båten
Linker
Kontakt oss
Bilder
Prosjektet
Reiserute
Gjestebok