ENGLISH

Det er vi som til enhver tid er ombord som skal stå for filmingen, så skal Yesbox productions forestå klipping, filmmusikk og regi, samt komme med feedback og gode råd underveis. Målet er å få solgt dokumentaren til TV-kanaler i Norge og eventuelt i andre land, etter at turen er over i slutten av 2009. - Vi ser for oss en serie på 6 episoder pr år. Dette er selvfølgelig avhengig av hva som skjer iløpet av ett år, men jeg vil tro det blir nok av interessante hendelser. Videre kunne det vært interessant å lage en dokumentar om alle tre årene i etterkant, på en måte en oppsummering. Her kan man også ta med eventuelle klipp som ikke har blitt vist på TV, sier Aleksander Nordaas i Yesbox productions til underveis.net.
S/Y Underveis blir dokumentarfilm!
Røst 27.04.2006
Produksjonsselskapet Yesbox productions i Bergen har bestemt seg for å lage dokumentarfilmserie av jordomseilingen til S/Y Underveis.
Både undertegnede og Finn Olav har en del erfaring med fotografering, Finn Olav også med filming og redigering, og vi er utrolig glade for å ha fått til denne avtalen. Temaet for dokumentaren blir de opplevelsene vi har underveis, gledene, strabasene, de flotte naturopplevelsene, eksotiske steder, unikt dyreliv. Men også de farene og vanskelighetene vi måtte møte på, pirater, ekstremt dårlig vær, kjempebølger, sorger og skuffelser. Men også det at vi er to barndomsvenner som sammen har drømt om, og gjennomført dette prosjektet fra A til Å, vil bli et gjennomgangstema.
Yesbox productions i Bergen har bestemt seg for å lage dokumentarfilm av S/Y Underveis sin ferd jorden rundt 2006 – 2009.
Sponsorer:
Samarbeidspartnere
Bidragsytere
Om oss
Sponsorer
Media om oss
Båten
Linker
Kontakt oss
Bilder
Prosjektet
Reiserute
Gjestebok