ENGLISH

Røst 28.06.2006
Etter dåpen var det i god gammel Kårøysk tradisjon brenning av St.Hansbål, grilling av hvalkjøtt, kaffe og kaker til uti de små timer.
Sponsorer:
Samarbeidspartnere
Bidragsytere
ILDKULER: F.v. John-Tonny Johnsen, Martin Jensen og Finn Olav Olsen spruter ildkuler flere meter til værs under dåpen, til stormende jubel fra de rundt 50 oppmøtte tilskuerne.
- Jeg døper deg herved til S/Y Underveis. Måtte hell og lykke følge deg på de syv hav, og solen skinne på ditt dekk, proklamerte gudmor Solveig før hun slapp champagneflasken mot baugen, der den gikk i tusen knas.
I TUSEN KNAS: Den luftbårne aserbajdsjanske champagneflasken gikk i tusen knas da gudmor Solveig Seines sendte den i baugen på S/Y Underveis.
Finn Olav hadde invitert John Tonny Johnsen og Simen Jensen, to gutter fra truppen i barnesirkuset ”Sirkus Ut-Røst” til opptre med flammeshow. Tross regnvær og blygrå himmel gikk flammeshowet som smurt, til høylytt applaus fra publikum. Det ble sjonglert med såkalte ”poi” og det ble blåst flammer fra fakler, som strakte seg flere meter opp i luften.

- Nå er båten formelt døpt om til ”Underveis”, konstaterte en fornøyd Finn Olav ”Finni” etter at faklene var slukket og champagneflasken knust.

- Avreisen for ”Underveis” er planlagt til søndag 20. august, dersom værgudene tillater det. Det er ennå en del arbeide igjen å gjøre ombord i tillegg til en del papirarbeide, og vi arbeider daglig for å komme i mål. Men vi har kontroll, og føler at vi er i god rute, avslutter Finni.

GAMMEL SIRKUSHEST: Sirkusdirektør ”Finni” viste opp gamle kunster og sjonglerte brennende fakler i gråværet.
FERSKT HVALKJØTT: Tor Martin (I midten) grillet deilig kvalkjøtt til selskapet som feiret St.Hans aften og Underveis sin dåp på Kårøya Rorbucamping.
RØST: På selveste St.Hans-aften fikk S/Y Underveis sin ilddåp på Kårøya. Foran nærmere 50 tilskuere, med flammeblåsing og luftbåren aserbajdsjansk champagne døpte gudmor Solveig Seines S/Y Splitter Pine formelt om til sitt nye, forpliktende navn S/Y Underveis.
Ilddåp for "S/Y Underveis"
Om oss
Sponsorer
Media om oss
Båten
Linker
Kontakt oss
Bilder
Prosjektet
Reiserute
Gjestebok