ENGLISH
Vi skal bare montere ankervinsj, montere riggen og nytt forstag, vaske, rydde og ordne litt, så er vi klare igjen. Vi frilanser også mye, skriver intervjuer og tar bilder av nordmenn og lokale her nede, så det blir noen sårt tiltrengte kroner i reisekassen også. Vi har sett og opplevd mye spennende, og vil ta våre lesere med på noe av det i vårt neste reisebrev herfra, som vi skal legge ut på nett i den nærmeste framtid.
CHAGUARAMAS: Underveis er endelig flott igjen, etter bunnsmøring, drevoverhaling og skrubb og vask. Nå er det ikke lenge til vi er klare til å fortsette ferden.
Sponsorer:
Samarbeidspartnere
Bidragsytere
Hjemmehavn
RØST

I KRYBBA: Her henger Underveis i krybba på tur i sitt rette element. Er alle gjennomføringer tette? Er propellen skrudd ordentlig på?
De siste to ukene har vi gått gjennom en lang sjekkliste, og vi har montert en del nytt utstyr. I tillegg har vi fått et vepsebol i kablene til akterlanternen, noe vi tar som et meget talende tegn på at det er på tide å komme seg til havs igjen. Vepsebolet er forøvrig stort som en appelsin, og de plager oss overhodet ikke. Vi drikker øl og slapper av i cockpit, spiller musikk og står på, uten at de blir det minste aggressive. Men da to lokale kamerater kom på besøk for noen dager siden, mistet de nær ansiktsfargen.
– Disse vepsene er livsfarlige! Et stikk så dør man, hoiet de forskremt.
Finn Olav og jeg så på hverandre. Hmmm. Foreløpig har vi bestemt oss for bare å sette seil, så får vepsen evt sulte ihjel eller lære seg å svømme.
SOM EN FISK PÅ LAND: Underveis på land hos Power Boats Marina i Chaguaramas. Vi har fått utsøkt service på Power Boats, og anbefaler dem på det varmeste.
Underveis tilbake på vannet
VED KAI: Vi ligger relativt godt her, men når neste orkan tordner forbi, må vi antageligvis søke lyvd i en bukt like ved som heter Scotland bay. Her er nemlig kaia en halv meter høy, og dønningene blir opptil tre meter i uvær...
Chaguramas Bay, Trinidad, 11.09.2007
I disse dager runder vi forresten 250.000 treff på nettsidene våre, noe vi synes er helt utrolig. Rundt 30 prosent av treffene kommer fra utenlandske servere, så selv om det er mye arbeide å oversette til engelsk, er vi glade vi bruker den tiden. Vi vil med dette få ønske alle våre lesere en flott høst, og følg med videre!
Om oss
Sponsorer
Media om oss
Båten
Linker
Kontakt oss
Bilder
Prosjektet
Reiserute
Gjestebok