ENGLISH
Turen gikk nesten smertefritt, og bortsett fra et par korte dyphavskulinger var været utmerket. Et par dager etter avgang fra Las Palmas røk vi først sjakkelet til gennakeren, og deretter røk gennakerfallet tvert av. Dette medførte at vi ikke klarte å seile så fort som vi hadde tenkt. Samtidig måtte vi et stykke lenger sør før vi fant sterke passatvinder, og det er forklaringen på at overfarten tok litt lenger enn vi hadde planlagt. Men det gjorde da ingenting, vi har solt oss, døset, spist flyvefisk og lest bøker. For første gang siden avreisen har vi virkelig fått smaken på hva en jordomseiling kan by på av sol og tropetemperaturer.
CHAGUARAMAS BAY, TRINIDAD: Etter 28 døgn over åpent hav har Underveis ankommet Trinidad i Karibien. Selv om vi hadde perioder med lite vind, gikk turen strålende.
Sponsorer:
Samarbeidspartnere
Bidragsytere
Hjemmehavn
RØST

I NYE VERDENER: Underveis er i nye verdener, og hun har aldri sett vakrere ut enn hun gjorde på ankerplassen i Chaguaramas Bay på Trinidad etter ankomst. En trygg og sjøsterk skute, som vi stadig blir mer glade i.
I tillegg har vi fått utrolig mange sms og mail fra lesere over hele verden, både mens vi var på havet og etterpå, noe vi synes er utrolig hyggelig. Vi håper at det fortsetter også i fremtiden. En hyggelig sms på satelittelefonen kan virkelig løfte en monoton dag på havet til de store høyder! Ved ankomst Trinidad dro vi rett i land om kvelden, og spankulerte rett inn på den første restauranten vi så. Der bestilte vi forrett, to hovedretter hver og to desserter, samt to liter Coca Cola til hver. Skal si de friske grønnsakene smakte!
ENDELIG FREMME: Underveis er i nye verdener, og vi koser oss med mangroveskog, tropetemperaturer og høye drinker. Dette har vi fortjent etter alt slitet i fjor høst!
Underveis trygt fremme på Trinidad
SOLHUNGRIG: Vi var solhungrige etter mange måneder nedover Europas kyster, og nå har vi endelig nådd tropene. Nå skal flesket stekes!
Chaguramas Bay, Trinidad, 29.06.2007
Vi beklager at det har vært stille fra oss siden vi forlot Las Palmas, det har vært hektisk. Underveis står nå på land på Power Boats marina i Trinidad, og vi skal male, fikse og skru litt før vi setter avgårde igjen i begynnelsen av september. Hvor veien går, via Panamakanalen og ut i Stillehavet, eller rundt Sør-Amerika, er også noe vi må bestemme oss for.

En fyldig reportasje fra selve overfarten fra Las Palmas til Trinidad vil bli lagt ut her i løpet av de neste 2-3 dagene.

Om oss
Sponsorer
Media om oss
Båten
Linker
Kontakt oss
Bilder
Prosjektet
Reiserute
Gjestebok